Njihuni me kompaninë Aquafilter Albania

Kompania Aquafilter Albania është pjesë e tregut shqiptar duke ofruar produkte, zgjidhje inovative dhe ekonomike që lidhen me filtrimin e ujit. Prezenca e gjatë në treg dhe pjesë e një grupi të madh e bën një pararendës të zgjidhjeve inovative dhe të duhura. Aquafilter Albania është gjithmonë në koherencë me teknologjinë duke investuar vazhdimisht në makineri, produkte të reja dhe trajnime të stafit inxhinierik, për të ofruar një shërbim sa më pranë konsumatorit shqiptar, duke marrë parasysh edhe njohurinë të pakët.

Procesi i filtrimit

Uji për konsum hyn në parafiltrin e parë me membranë polipropilenike (20 mikron), i cili përmes rrugës mekanika e largon dheun, baltën, zallin e imtë dhe të trashë, plus papastërtinat e tjera...
Shiko me shume

Përdorimi dhe funksionimi

No- Bel filtrat shërbejnë për përmirësimin e cilësisë së ujit. Përdoren si elemente plotësuese të kyçur në gypat e ujësjellësit të shtëpisë, përmes ventilit dhe rezervuarit të vet...
Shiko me shume

Njihuni me kompaninë Aquafilter Albania

Kompania Aquafilter Albania është pjesë e tregut shqiptar duke ofruar produkte, zgjidhje inovative dhe ekonomike që lidhen me filtrimin e ujit. Prezenca e gjatë në treg dhe pjesë e një grupi të madh e bën një pararendës të zgjidhjeve inovative dhe të duhura. Aquafilter Albania është gjithmonë në koherencë me teknologjinë duke investuar vazhdimisht në makineri, produkte të reja dhe trajnime të stafit inxhinierik, për të ofruar një shërbim sa më pranë konsumatorit shqiptar, duke marrë parasysh edhe njohurinë të pakët.

Procesi i filtrimit

Uji për konsum hyn në parafiltrin e parë me membranë polipropilenike (20 mikron), i cili përmes rrugës mekanika e largon dheun, baltën, zallin e imtë dhe të trashë, plus papastërtinat e tjera...
Shiko me shume

Përdorimi dhe funksionimi

No- Bel filtrat shërbejnë për përmirësimin e cilësisë së ujit. Përdoren si elemente plotësuese të kyçur në gypat e ujësjellësit të shtëpisë, përmes ventilit dhe rezervuarit të vet...
Shiko me shume

Njihuni me gamën e produkteve tona

Pse Aquafilter Albania


Duke u përpjekur për të arritur kënaqësinë e plotë të konsumatorit, të gjitha produktet tona u nënshtrohen një kontrolli të dyfishtë, të kontrollit të brendshëm sasior dhe cilësorë të përputhshmërisë me standardet dhe praktikat më të përdorura europiane.
product specifikime nr 1

Produkte cilësore

Duke përdorur njohuritë dhe përvojën e inxhinierëve dhe projektuesve të kualifikuar, produktet e Aquafilter Albania dallohen nga cilësia e shkëlqyeshme, lehtësia në përdorim dhe funksionaliteti.
product specifikime nr 2

Produkte funksionale

Funksionaliteti i produkteve tona është pjesë integrale e prodhimit dhe aplikimit të standardeve evropiane, veçanërisht në lidhje me komponentët për trajtimin e ujit të pijshëm.
product specifikime nr 3

Produkte inovative

Prezenca e gjatë në treg dhe pjesë e një grupi të madh e bën një pararendës të zgjidhjeve inovative dhe të duhura. Aquafilter Albania është gjithmonë në koherencë me teknologjinë.
 • Filtri AIPRO-CL

  Fisheku i filtrit të për pastrim të mbetjeve të ujit. Fisheku heq mbetje të tilla si rëra, baltë, ndryshk dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT

 • Filtri AIPRO

  Filtri i sedimentit, i cili heq sedimentet si rëra, smërxhi, ndryshku dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT.

 • Filtër AIPRO5

  Filtri i sedimentit, i cili heq sedimentet si rëra, smërxhi, ndryshku dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT.

 • SP75155XXX

  Sistemi i kundërt i osmozës me shtatë faza bazuar në fishekë in-line me fishek AIMRO, fishek jonizues AIFIR2000 dhe një pompë.

 • EXCITO-OSSMO

  Sistemi i filtrimit me katër faza të RO me dizajn modern, të pajisur me membranën TFC-70F-TW RO dhe fishekët e fundit të filtrit të tipit TWIST

 • RX55249516 (Osmozë)

  Sistemi  me 5 hapa  i osmozës. Përbërë nga komponentët e certifikuar NSF dhe WRAS. Për shkak të cilësisë së membranës së lartë pastron deri në 280 litra

Njihuni me gamën e produkteve tona

Pse Aquafilter Albania


Duke u përpjekur për të arritur kënaqësinë e plotë të konsumatorit, të gjitha produktet tona u nënshtrohen një kontrolli të dyfishtë, të kontrollit të brendshëm sasior dhe cilësorë të përputhshmërisë me standardet dhe praktikat më të përdorura europiane.
product specifikime nr 1

Produkte cilësore

Duke përdorur njohuritë dhe përvojën e inxhinierëve dhe projektuesve të kualifikuar, produktet e Aquafilter Albania dallohen nga cilësia e shkëlqyeshme, lehtësia në përdorim dhe funksionaliteti.
product specifikime nr 2

Produkte funksionale

Funksionaliteti i produkteve tona është pjesë integrale e prodhimit dhe aplikimit të standardeve evropiane, veçanërisht në lidhje me komponentët për trajtimin e ujit të pijshëm.
product specifikime nr 3

Produkte inovative

Prezenca e gjatë në treg dhe pjesë e një grupi të madh e bën një pararendës të zgjidhjeve inovative dhe të duhura. Aquafilter Albania është gjithmonë në koherencë me teknologjinë.
 • Filtri AIPRO-CL

  Fisheku i filtrit të për pastrim të mbetjeve të ujit. Fisheku heq mbetje të tilla si rëra, baltë, ndryshk dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT

 • Filtri AIPRO

  Filtri i sedimentit, i cili heq sedimentet si rëra, smërxhi, ndryshku dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT.

 • Filtër AIPRO5

  Filtri i sedimentit, i cili heq sedimentet si rëra, smërxhi, ndryshku dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT.

 • SP75155XXX

  Sistemi i kundërt i osmozës me shtatë faza bazuar në fishekë in-line me fishek AIMRO, fishek jonizues AIFIR2000 dhe një pompë.

 • EXCITO-OSSMO

  Sistemi i filtrimit me katër faza të RO me dizajn modern, të pajisur me membranën TFC-70F-TW RO dhe fishekët e fundit të filtrit të tipit TWIST

 • RX55249516 (Osmozë)

  Sistemi  me 5 hapa  i osmozës. Përbërë nga komponentët e certifikuar NSF dhe WRAS. Për shkak të cilësisë së membranës së lartë pastron deri në 280 litra