EG14WWAQ-4 – 10

EG14WWAQ-4 – 10 “, përbëhet nga dy pjesë: një gyp i bardhë dhe kokë me 1/4 “NPT. EG14WWAQ-4, mund të përdoret për sistemet e filtrimit

FHPLx-D – 10″ (inch)

FHPLx-D – 10 “, i cili përbëhet nga dy pjesë: një gyp transparent dhe kokë me 1/4” NPT ose 3/8 “NPT hyrëse / Sistemet e kundërt të filtrimit

FHPR5-X-WB 5

FHPR5-X-WB 5, me tre filtra, me valvula lehtësim presioni dhe transparente, mbështetëse në rritje me vida

FHPRNx 10

FHPRNx 10 ” në shtresën e filtrit të linjës me valvulës ka lehtësues presioni dhe dy o-unaza, gyp blu. E disponueshme me futje prej bronzi: 1/2 “, 3/4” ose 1 “BSP

Filtër AIPRO5

Filtri i sedimentit, i cili heq sedimentet si rëra, smërxhi, ndryshku dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT.

Filtri AIPRO

Filtri i sedimentit, i cili heq sedimentet si rëra, smërxhi, ndryshku dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT.

Filtri AIPRO-CL

Fisheku i filtrit të për pastrim të mbetjeve të ujit. Fisheku heq mbetje të tilla si rëra, baltë, ndryshk dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT.

FP2-W-K1

2 filtrues të përbërë nga komponentë të certifikuar NSF dhe WRAS. Sistemi përfshin kartografinë FCPS5 filtër, e cila heq sedimentet si rëra, mërzi, ndryshk

Zgjedhja e duhur për shëndetin e familjes suaj, vetëm një klikim larg