Office Star filter

Çmimi për pagesën cash
700€
850€
Instalimi falas
1 vit garanci
Përshkrim i produktit:

OfficeStar është një pajisje për filtrimin e ujit me një dizajn bashkëkohor, ideale për një kuzhinë apo zyrë moderne. Kjo pajisje ka aftësinë për të ngrohur ujin deri në 98°C dhe për të ftohur ujin deri në 4°C, gjë që e bën atë jashtëzakonisht praktike për përdorim si në amvisëri ashtu edhe në kuzhina profesionale. Sistemi i sigurisë lejon mbylljen opsionale të pajisjes për të parandaluar dëmtimet e mundshme.

Aparati i ujit OfficeStar ka:

  • Një sistem para-filtri që ndryshon nga modeli në model, por në thelb përbëhet nga filtra polipropileni të lartë prej 20 dhe 5 mikron dhe karboni aktiv me bllok të shtypur prej 10 mikron.
  • Nano filtër i gjeneratës së fundit
  • Post filtër me mineralizues

Parafiltri përbëhet nga filtra sedimenti dhe parafiltra me karbon aktiv. Parafiltrat e sedimentit përdoren për filtrimin mekanik të grimcave më të mëdha. Ata heqin të gjitha lëndët e ngurta që janë në ujë - ndryshkun që bie nga hidraulika e konsumuar, grimcat e rërës dhe dheut, si dhe çdo lëndë tjetër organike që futet në ujë nga rubineti. Parafiltri me karbon të aktivizuar përdoret për pastrimin shtesë të ujit dhe largimin e klorit prej tij, si dhe çdo lloj erë, shije dhe ngjyrë të pakëndshme të ujit.

Nano filter ka vrima prej 5 nanometrash që janë aq të vogla sa largojnë viruset, bakteret dhe mikroorganizmat e tjerë dhe e bëjnë ujin absolutisht të saktë kimikisht dhe bakterologjikisht. Përveç kësaj, nanofiltri do të largojë nga uji arsenikun, asbestin, plumbin, kadmiumin, merkurin, hekurin dhe substanca të tjera që janë të dëmshme për trupin e njeriut.

Post filter Ai përmban karbon aktiv pluhur të imët për pastrim shtesë, si dhe një mineralizues të përbërë nga dolomiti që shërben për dozimin e mineraleve dhe rritjen e vlerës së pH të ujit. Pasi kaloni përmes sistemit të filtrit, uji që merrni është i pastër kristal dhe pa të gjitha substancat e dëmshme.

Filtri i ujit OfficeStar është shumë i lehtë për t'u instaluar dhe teknikët tanë të autorizuar të shërbimit do ta bëjnë instalimin për ju. Dimensionet janë 110x30x30 cm.

Zgjedhja e duhur për shëndetin e familjes suaj, vetëm një klikim larg