Filtër uji nën lavaman me pompë Aqua Filter

Çmimi për pagesë cash:
600€
750€
1 vit garanci
Përshkrim i produktit:

AquaFilter është një filter universal i ujit që përdor nanofiltër. Mund të përdoret për të gjitha llojet e ujit: ujë pusi, fshati dhe qyteti. Kjo pajisje siguron një rrjedhë prej 75-100 litra ujë të pastër në ditë. Ky është një filtër i integruar që instalohet nën lavamanin tuaj.

Filtri i ujit AquaFilter përmban një sistem prej 5 filtrash, si dhe një pompë uji:

  • Parafiltri i sedimentit ka një diametër prej 20 mikrometrash
  • Parafiltër me karbon të aktivizuar
  • Para-filtri i sedimentit është 5 mikrometra në diametër
  • Nanofiltër me diametër 5 nanometra (0,005 mikrometra)
  • Post filtër me karbon aktiv dhe mineralizues
  • Reverse Osmosis që eliminon 99.9% të ndotjes nga uji

Filtri Aqua për ujin nën lavaman ka një pompë që mundëson efektin maksimal të pastrimit të ujit dhe minimizimin e kostove. Pompa dërgon ujin nën presion në poret e membranës në mënyrë që uji të filtrohet në mënyrë më efikase. Në këtë mënyrë, nga 2 litra ujë prodhohet 1 litër ujë i pijshëm i pastruar. Pompa mundëson një mënyrë funksionimi ekologjik, pra më pak ujëra të zeza pas filtrimit. Filtrat pa pompë, që janë të zakonshëm në tregun tonë në modele më të lira, konsumojnë 6 litra ujë për të prodhuar 1 litër ujë të pijshëm dhe nëse presioni në sistem është më i ulët, konsumojnë deri në 10 litra ujë, që do të thotë se 10 herë më shumë ujë shkon në sistemin e ujërave të zeza si mbetje, në vend që të pastrohet.

Parafiltra të sedimentit (filtra mekanikë)ato përdoren për filtrimin mekanik të grimcave më të mëdha. Ata heqin të gjitha lëndët e ngurta që janë në ujë - ndryshkun që bie nga hidraulika e konsumuar, grimcat e rërës dhe dheut, si dhe çdo lëndë tjetër organike që futet në ujë nga rubineti.

Parafiltër me karbon të aktivizuar shërben për pastrimin shtesë të ujit dhe largimin e klorit prej tij, si dhe çdo lloj erë, shije dhe ngjyre të pakëndshme të ujit.

Nano filterka vrima prej 5 nanometrash që janë aq të vogla sa largojnë viruset, bakteret dhe mikroorganizmat e tjerë dhe e bëjnë ujin absolutisht të saktë bakterologjikisht. Përveç kësaj, nanofiltri do të largojë nga uji arsenikun, asbestin, plumbin, kadmiumin, merkurin, hekurin dhe substanca të tjera që janë të dëmshme për trupin e njeriut.

Post filter përmban karbon aktiv pluhur të imët për pastrim shtesë të ujit, si dhe një mineralizues të përbërë nga dolomiti që shërben për dozimin e mineraleve dhe rritjen e vlerës së pH të ujit. Pasi kaloni përmes sistemit të filtrit, uji që merrni është i pastër kristal dhe pa të gjitha substancat e dëmshme.

Zbutje e ujit i cili kryhet nga ky filtër garanton heqjen e shkallës nga uji.

Filtrat e ujit AquaFilter vendosen nën lavaman dhe zënë gjysmën e gjerësisë standarde të lavamanit (30 cm). Është shumë e lehtë për t'u instaluar dhe teknikët tanë të autorizuar të shërbimit do ta bëjnë instalimin për ju. Është një nga filtrat më efektivë të ujit në shtëpi.

Së bashku me këtë filtër, ju merrni edhe një rubinet që është montuar në lavamanin tuaj dhe përdoret për të nxjerrë ujin nga filtri.

Zgjedhja e duhur për shëndetin e familjes suaj, vetëm një klikim larg