Produktet

Po shfaqen krejt 15 përfundimet

 • EG14WWAQ-4 – 10″

  EG14WWAQ-4 – 10 “,  përbëhet nga dy pjesë: një gyp i bardhë dhe kokë me 1/4 “NPT. EG14WWAQ-4, mund të përdoret për sistemet e filtrimit RO

 • EXCITO-CL

  Sistemi 5-fazor i filtrimit të ujit alkaline të përbërë nga komponentë të certifikuar NSF. Sistemi është i pajisur me fishekë filtrash moderne, transparentë.

 • EXCITO-OSSMO

  Sistemi i filtrimit me katër faza të RO me dizajn modern, të pajisur me membranën TFC-70F-TW RO dhe fishekët e fundit të filtrit të tipit TWIST

 • EXCITO-ST

  Filtri i ujit me 4 shkallëzime në shtresën estetike dhe me membranë UF. Ndërtuar nga komponentët e certifikuar NSF dhe WRAS.

 • FHPLx-D – 10″ (inch)

  FHPLx-D – 10 “, i cili përbëhet nga dy pjesë: një gyp transparent dhe kokë me 1/4” NPT ose 3/8 “NPT hyrëse / Sistemet e kundërt të filtrimit

 • FHPR5-X-WB 5

  FHPR5-X-WB 5, me tre filtra, me valvula lehtësim presioni dhe transparente, mbështetëse në rritje me vida

 • FHPRNx 10 “

  FHPRNx 10 ” në shtresën e filtrit të linjës me valvulës ka lehtësues presioni dhe dy o-unaza, gyp blu. E disponueshme me futje prej bronzi: 1/2 “, 3/4” ose 1 “BSP

 • Filtër AIPRO5

  Filtri i sedimentit, i cili heq sedimentet si rëra, smërxhi, ndryshku dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT.

 • Filtri AIPRO

  Filtri i sedimentit, i cili heq sedimentet si rëra, smërxhi, ndryshku dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT.

 • Filtri AIPRO-CL

  Fisheku i filtrit të për pastrim të mbetjeve të ujit. Fisheku heq mbetje të tilla si rëra, baltë, ndryshk dhe solide të pezulluara. E disponueshme me lidhje 1/4 “NPT

 • FP2-W-K1

  2 filtrues të përbërë nga komponentë të certifikuar NSF dhe WRAS. Sistemi përfshin kartografinë FCPS5 filtër, e cila heq sedimentet si rëra, mërzi, ndryshk

 • FP3-HJ-K1 (4 filtra)

  4 filtër me ujë nën ujë dhe me membranë UF. Përbërë nga komponentët e certifikuar NSF dhe WRAS. Sistemi përfshin kartografi FCPS5 filtër

 • FP3-K1 (3 faza)

  Filtri me ujë me 3 faza, i përbërë nga komponentë të certifikuar NSF dhe WRAS. Sistemi përfshin Kartpgrafinë FCPS5 filtër, i cili heq sedimentet si rëra, mërzi

 • RX55249516 (Osmozë)

  Sistemi  me 5 hapa  i osmozës. Përbërë nga komponentët e certifikuar NSF dhe WRAS. Për shkak të cilësisë së membranës së lartë pastron deri në 280 litra

 • SP75155XXX

  Sistemi i kundërt i osmozës me shtatë faza bazuar në fishekë in-line me fishek AIMRO, fishek jonizues AIFIR2000 dhe një pompë.